Föreläsning inkl. workshop för 18 stycken kvinnliga företagare från Hudiksvall o Ljusdal.

Föreläsning inklusive workshop för 18 stycken kvinnliga företagare, medlemmar i Gävleborgs affärskvinnor, Hudiksvall och Ljusdal.

Upplägget bestod av:

Del 1. En föreläsning på två till tre timmar i Praktisk Affärsutveckling som konkret visar stegen du bör göra som företagare för att öka din försäljning och lönsamhet. Metoden kopplar ihop den gamla marknadsföringen med den nya marknadsföringen genom en klar röd tråd. Föreläsningen avslutades med en steg för steg guide i praktisk affärsutveckling komplett med instruktioner per steg.

Del 2. En workshop i paketering dvs hur man sätter sitt sortiment/ erbjudande idag och i framtiden och skriver SEO bastexter för Webb och produktblad mm.  I varje workshop var antalet företag max två stycken och ej konkurrerande verksamheter. Först jobbade vi gemensamt igenom företag ett under ca 1,5 timme sedan jobbade vi igenom företag två i 1,5 timme.

Del 3. Vitendo skrev rent underlaget från respektive workshop och mailade respektive företag sitt underlag samt en hemläxa som man sedan fick feedback på när den var utförd via mail eller telefon.

 

Feedback från en av deltagarna.
Tackar för en otroligt givande kväll/eftermiddag…
Många tankar å det jag trodde va klart känns inte alls färdigt… Vilket jag tycker känns riktigt bra?!?
Men jag funderar lite till, sätter ett sträck här å var innan jag tar tag i min hemuppgift.. Det behöver liksom gro lite till inom mig… Inser oxå att det finns inget som blir riktigt färdigt… Men kan ge mig en bra grund att stå på…
Tusen tack än en gång för alla nya tankar… Å uppföljning på mitt abonnemang är redan spikat, samt två nya domäner som jag skall registrerar… Tänker att tre för min del får bli en bra början….
(Jag inser att jag hade turen på min sida som fick en helkväll med dig å din kunskap)