Sälj- och marknadsföringskanaler

Det spelar ingen roll hur bra sortiment och presentationer man har om man inte når fram med budskapet till kunderna. Det är mötet med kunden som är sanningens ögonblick.

Det finns två kungsvägar till detta möte. Det absolut bästa är personlig försäljning. Det näst bästa är att bli hittad av sökmotorerna på nätet. Optimalt är att kombinera båda två. Det är precis det Vitendo Affärsutveckling hjälper er med.

När det gäller personlig försäljning kan Vitendo bistå med allt från att ta fram säljpärmar, träna säljare till att vara säljaren som besöker era kunder. Ni bestämmer hur mycket ni vill ha hjälp med.

Synliggörandet på nätet gör Vitendo på flera olika vis. Grunden är presentationer med rätt sökord, dvs de ord som era kunder använder i sökmotorerna på nätet. Påbyggnaden är att skapa en närvaro på nätets sociala medier, exempelvis Facebook och You Tube. Vi hjälper er hela vägen.

Vitendo hjälper er också att synas i traditionella medier som tidningsannonser, på mässor och i direktreklam. Där kunden finns ska ni finnas.